Bodrum Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan Net ve Kapsamlı İktidar Programı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ankara Muhtarları, STK temsilcileri ve kanaat önderlerine hitaben yaptığı konuşmada, iktidara geldiklerinde 5 yıl içerisinde neler yapacaklarını net ve kapsamlı bir şekilde anlattı.

Bu uzun konuşmada, Kılıçdaroğlu’nun ana teması tabii ki tabii ki demokrasiyi acilen tekrar tesis etmek idi.

Ama ara başlıklarda, örneğin öğrencilerin kredilerini ancak iş bulduktan sonra geri ödetmeye başlatacaklarını, bunu da faizsiz yalnızca anapara ödemesi olarak yaptıracaklarını;

Öğrenci kredileri nedeniyle asla ana babaya gidilmeyeceğini, onlara icra ve haciz gibi işlemler uygulanmayacağını, icraya verilmeyeceğini;

Esnafın ödediği kiralardan stopajın kaldırılacağını açıklarken, ekonomi politikalarının istisnasız her kesimi kapsayacağını vurgulamış oldu.

Kılıçdaroğlu, ekonomiyi nasıl ayağa kaldıracaklarını, çalışanların ve emeklilerin nasıl refaha kavuşturulacağını da ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Dış politikada Türkiye’nin eski ayarlarına döndürüleceğini, Mısır ve Suriye’de derhal büyükelçiliklerin açılacağını da bildirdi.

Sığınmacılarla ilgili sorunları en kısa zamanda nasıl çözeceklerini de yine ayrıntılı bir şekilde anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından, Millet İttifakı’ndaki CHP ayağının, iktidara gelince neler yapacağının iyice netleştirilmiş olduğunu gördük.

Öyle ya da böyle, bir erken seçim havası var gibi!

25 Ağustos 2021-Çarşamba-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.