Bodrum Gündem

Kadem Mete’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Kadem Mete’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Bugün sizlerle birlikte bir Zafer Bayramı’nı daha kutlamanın mutluluğu içindeyim.

Zafer Bayramı, milli mücadelenin simgesi, asaletin sembolüdür. Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun en büyük hatırlatıcısıdır.

Bizler, millet olarak bu topraklara kurt başlı sancağımızla, dualarımızla geldik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki İstiklal Harbi’nde topraklarımız için canımızı ortaya koyduk. Bunun sonucunda 30 Ağustos 1922’de tarihi bir zafer kazanarak bu toprakların Türklerin elinden alınamayacağını tüm dünyaya bir kez daha kanıtladık.

Bizler vatanını seven, vatandaşına sahip çıkan bir milletiz. Rabbim izin verdiği sürece de sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içinde, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.