Bodrum Gündem

Adem Zeybekoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Adem Zeybekoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Chp Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.  Başkan Adem Zeybekoğlu “30 Ağustos Zaferi Halkımızın Esaret Zincirlerini Söküp Atmasının Simgesidir.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Chp Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajında şu ifadeler yer aldı;

“30 Ağustos 1922’de savaş meydanında kazanılan zafer, sadece bir askeri başarı değil; halkımızın esaret zincirlerini söküp atmasının simgesidir.

Türkiye Cumhuriyeti emperyalizme karşı savaş meydanlarında halkımızın birlik içinde büyük bir azimle kurduğu bir devlettir. Harcında barış, eşitlik, özgürlük vardır.  30 Ağustos Zaferi bunun tescilidir.

Ülkemiz, Tek Adam Rejimi’nin elinde barış, eşitlik ve özgürlükten uzaklaşmıştır. Demokratik bütün birikimimiz erimiş, laiklik yara almış, sosyal hukuk devleti aşınmıştır. Dış politikamız iflas etmiştir.

Ancak umutsuzluğa yer yoktur. Yokluk içinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi bugün umut ışığı olmaya devam etmektedir.

O gün yakılan ateş, bugün halkımızın hak ettiği şekilde demokratik, laik, sosyal hukuk devleti mücadelemizi harlamaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşı’nın önderi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyor, demokrasi ve özgürlük kahramanlarına şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.