Bodrum Gündem

SON DAKİKA BODRUM Bodrum Belediyesinde beklenmeyen değişim

SON DAKİKA BODRUM Bodrum Belediyesinde beklenmeyen değişim

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu görevinden alınarak yerine Bodrum Belediye Meclis üyesi İlknur Ülküm Seferoğlu atandı…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Eylül 2019 tarihinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Emel Çakaloğlu, kan değişimi gerekçesi ile görevden alınarak yerine İlknur Ülküm Seferoğlu atandı.

“Beklenmeyen bir değişim” olarak değerlendirilen bu görev değişimi Bodrum siyasetinde bomba etkisi yarattı. Telefon ile ulaştığımız Emel Çakaloğlu “Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bir kan değişimi yapmak istedi. Tam olarak nasıl bir gerekçe ile bu görev değişimine karar verdiğini bilmiyorum. Bizler halkımıza hizmet için bu makamlardayız. Daha önce Bodrum CHP Kadın Kolları görevini yaptım, daha sonra da Meclis üyeliğine seçildim. 2019 Eylül ayından bu yana da Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Aldığım tüm görevleri eksiksiz yapmak için gece gündüz demeden çalıştım. Bundan sonra da halkımıza ve Bodrum’a hizmet etmeye devam edeceğim…” dedi.

9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve Muğla Barosuna bağlı olarak Bodrum’da Avukatlık yapan İlknur Ülküm Seferoğlu, Gümüşlük geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Ülküm’ün kızı. 30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bodrum Belediye Meclis üyeliğine seçilen İlknur Ülküm Seferoğlu 6 Eylül’den itibaren Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek…

1976 yılında İzmir’de doğan İlknur Ülküm Seferoğlu, Nazilli Anadolu Lisesi ve 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Bodrum’da Muğla Barosu’na kayıtlı serbest Avukat ve Arabulucu olan İlknur Ülküm Seferoğlu, önceki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen İlçe Seçim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk annesi olup, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.