Bodrum Gündem

Doğamızı el birliğiyle koruyacağımıza inancımız tam

Doğamızı el birliğiyle koruyacağımıza inancımız tam

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve gönüllü vatandaşlar, Milas’ta çevre temizliği gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de farkındalık yaratma adına bir araya gelen gönüllüler ve Belediye çalışanları Ören Mahallesi Silay Sitesi’nde yangından etkilenen bölgelerde çevre temizliği gerçekleştirdi. Cam şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, karton, kâğıt, peçete gibi atıkları toplayan çevre gönüllüleri ve çalışanlar, sıcak havaya ve zorlu şartlara rağmen büyük bir özveri ile daha temiz bir çevre adına faaliyetlerini gerçekleştirdiler. Aralarında çocukların da bulunduğu gönüllülerle birlikte gerçekleşen çevre temizliği etkinliğinde onlarca torba çöp toplandı.

Tertemiz Bir Milas İçin Aşkla…

Yapılan çalışmayla birlikte daha temiz bir Milas için çevreye çöp atılmaması adına farkındalık oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ören Silay Sitesi sakinlerinden oluşan gönüllüler ile belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri birlikte yangın bölgesinde çevre temizliği gerçekleştirdi. Bu memleket bizim. Taşı da toprağı da, suyu da ağacı da… Doğamızı el birliğiyle koruyacağımıza inancımız tam. Doğaya karşı sorumluluk bilinciyle katkı sunan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.