Bodrum Gündem

Bu Vatan bizimdir bizim kalacaktır

Bu Vatan bizimdir bizim kalacaktır

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Bodrum Gündem Haber

BTP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da katıldı. Vatanı bırakanları anmada adeta toplumda azınlık haline geldiklerini ifade eden Baş, “Kıymetli arkadaşlar bu öyle bir hazin kaderdir ki… Allah’ın bize lütfettiği bu toprakları kaybetmemiz, elimizden almaları emin olun bir an meselesidir. Bu duygudan uzaklaştığımız her dakika bu vatanın sahipliğinden uzaklaşıyoruz demektir. Bu vatan bizimdir bizim kalacaktır diye yol çıkan Bağımsız Türkiye kadrosu bu günleri anmaktan asla geri durmayacaktır.” dedi.

Biz Vatanı Sevmeyi Haydar Baş’tan Öğrendik…

Prof. Dr. Haydar Baş’ın son salon programını burada yaptığını ifade eden Hüseyin Baş,  “Bu salonda tam bu noktada bizi anons ederek konuşmasını bize yaptırmıştı. O program üstadımızın son salon programıydı. Tabiri caiz ise programı orada bırakmıştık. Şimdi Bağımsız Türkiye sevdalıları söz veriyor muyuz; buradan programımıza devam ediyoruz. Şimdi biz vatanperverliğimizi ortaya koyuyoruz, bayramlarımızı kutluyoruz ve ‘Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayacağız’ diyoruz ama bize Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıtan, anlatan Haydar hocayı da hiçbir zaman unutmayacağız. Türk milleti şunu bilsin, biz vatanı sevmeyi Haydar hocadan öğrendik. Hiç endişe etmesinden bu devleti yönetmeyi de ondan öğrendik. Önümüzde çetin süreçler olabilir, zor süreçler geçirebiliriz, istediğimiz her şeye sahip olamayabiliriz ama inanın ve emin olun… Bizim dönemimiz başladı diyen Haydar hocanın vasiyeti ışığında biz bu ülkeyi de yöneteceğiz ve bu bayramları da layıkıyla kutlamaya devam edeceğiz.”

BTP Olduğu Sürece Bu Vatan İçin Canını Verecek Birileri Her Zaman Olacaktır

BTP lideri Hüseyin Baş konuşmasını şu dikkat çekici ifadelerle noktaladı; “Bu millet sahip olduğu her şeyi o muzaffer komutana borçludur. O olmasaydı hiçbirimiz bu topraklarda bu huzuru paylaşamayacaktık. O olmasaydı biz o savaşı kazanamazdık ama biz olmasaydık o bu savaşı yine kazanırdı. Lider böyle bir şeydir. Lider olmazsa hiçbir şey yapamazsın. Dünyanın en akıllı, marifetli adamı ol arkanda teşkilatın önünde liderin yoksa hiçbir şey yapamazsın. Allah’a hamdolsun, bu kadronun ebedi, ezeli lideri de vardır, bugün de lideri vardır. Tüm dünya şunu bilsin Bağımsız Türkiye Partisi olduğu sürece bu vatan için canını verecek birileri her zaman olacaktır. Allah bizlere bir daha bu zaferleri tekrarlamayı değil her sen bu zaferleri kutlamayı nasip etsin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.