Bodrum Gündem

MUGASDER Genel Kurulu gerçekleşti

MUGASDER Genel Kurulu gerçekleşti

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği (MUGASDER), Genel Kurul toplantısı için Bodrum Delfi Otel’de bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği’nin düzenlediği Genel Kurul toplantısında, MUGASDER Başkanı Taner Kökten ve ekibi güvenoyu aldı.

Yeni dönemde,  daha büyük efor ve emek sarf ederek, meslek aşkı ve şevkiyle göreve devam edeceklerini açıklayan Başkan Taner Kökten, genel kurula katılan dernek üyelerine teşekkür ederek, tüm Gastronomi sektörü çalışanlarını ve emekçilerini birlik olmaya çağırdı. Eğitime çok önem veren, sektör çalışanlarının eğitimli olmasının sektörü hak ettiği yere taşıyacağına inanan MUGASDER, yeni dönemde bu konuda da çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Yapılan görüşmelerle, Muğla genelindeki ilçe belediyeleri ve ticaret odalarıyla birlikte hareket etme kararı alınan Gastronomi Çalıştayı için çalışmaların tüm iş yoğunluğuna rağmen devam ettiğini de belirten MUGASDER başkanı Taner Kökten, “Gastronomi Çalıştayı, ülkemizin, dünya genelindeki Gastronomi sektörü içinde, hak ettiği yere kavuşması için önemli bir adım olacak.” dedi.

Bodrum’da çıkan yangınlarda dernek olarak gönüllü çalıştıklarını da belirten Taner Kökten, “Yeni dönemde, olası afetsel durumlarda nasıl daha teknik imkânlara sahip olabiliriz konusunu araştırıyor, bu konuda da çalışmalar yürütüyoruz.” dedi

Akyaka’da kurulan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gastronomi bölümü öğretim üyelerinin, düzenlenmesi planlanan Gastronomi Çalıştayı’na destek olacaklarının da ifade edildiği Genel Kurul, dernek üyelerinin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.