Bodrum Gündem

Muğla Çocuk Evleri ilk kabul biriminde cinsel istismar olayı

Muğla Çocuk Evleri ilk kabul biriminde cinsel istismar olayı

Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ilk kabul biriminde 2016 doğumlu A.Ö.  ile 2017 doğumlu S.N.K’nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulunmaları ve çıplak vaziyette görülmeleri üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum Gündem Haber

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu 2006 doğumlu M.D.Ç, 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu  S.Ş’nin gözaltına alındığı belirtildi.

Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı tarafından sürece yönelik şu açıklama yapıldı: “28.08.2021 tarihinde Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ilk kabul biriminde 2016 doğumlu A.Ö.  ve 2017 doğumlu S.N.K’nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulundukları ve çıplak vaziyette görüldükleri, söz konusu cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu kişilerin 2006 doğumlu M.D.Ç, 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu  S.Ş. olduğu kurum amiri tarafından bildirilmesi üzerine öğrenilmiş ve derhal olayla ilgili soruşturma başlatılarak M.D.Ç, B.F.Z ve S.Ş. gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.”

Kaynak : Altar Zeyhan-Muğla

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.