Bodrum Gündem

AK Parti MKYK üyeleri yangın bölgesinde incelemelerde bulundular

AK Parti MKYK üyeleri yangın bölgesinde incelemelerde bulundular

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri Hasan Sert ve Mehmet Nil Hıdır, Yatağan ilçesine gelerek Yatağan Belediyesi ve yangın bölgelerini ziyaret ettiler.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti MKYK üyeleri Hasan Sert ve Mehmet Nil Hıdır, beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ile Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü makamında ziyaret ettiler.

Heyeti, Toksöz’ün yanı sıra Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, AK Parti Yatağan Başkanı Ali Tekin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Can Çimen, AK Parti Yatağan Kadın Kolları Başkanı Duygu Yenioğlu, Jandarma ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ile partililer karşıladı.

Sert ve Hıdır, yangın sürecinde yaşananlar hakkında ilgililerden bilgi alarak, yangının yaralarının sarılması için gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Heyet, daha sonra Hacıveliler Mahallesi ve Deştin Mahallesi Yumaklı mevkisine giderek vatandaşlarla buluştular.

MKYK üyeleri, kendilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bölgeye gönderildiğini ve vatandaşlara hem Erdoğan’ın selamını hem de “Geçmiş olsun” dileklerini ilettiklerini söylediler.

Ziyaretler sırasında mahalle muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen MKYK üyeleri, Milletvekili Gökcan, Belediye Başkanı Toksöz ve İlçe Başkanı Tekin, Telekom, eğitim, sağlık ve elektrik ile ilgili sıkıntılarına anında çözüm ürettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ve mahalle sakinleri, yangın sürecinde yangının söndürülmesi, yangının ardından ise yaraların sarılmasında, devletin bir an olsun eksikliğini hissetmediklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.