Bodrum Gündem

Yaz kurslarına muhteşem final

Yaz kurslarına muhteşem final

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği yaz kurslarında resimden gitara, halk danslarından baleye kadar 11 farklı branşta eğitim alan çocuklar yeteneklerini kapanış töreninde sergiledi.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında yüzlerce öğrenci, iki ay boyunca verimli ve eğlenceli saatler geçirdi. Çocuklar yaz boyunca geliştirdikleri yeteneklerini kapanış töreninde sergiledi. Armutalan Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleşen tören, yaz kurslarında eğitim alan birbirinden yetenekli mezunların sergilediği göz alıcı gösterilere sahne oldu. Bale, salsa, zeybek, halk dansları, modern dans, gitar, koro, resim, ebru, seramik, cam boyama gibi dallarda yeteneklerini sergileyen öğrenciler ayakta alkışlandı. Törende çocuklara katılım sertifikası da verildi.

Yaz Tatili Verimli Geçti…

Çocuklarla ilgili yapılan tüm çalışmaların aslında geleceğe yatırım olduğunu söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bu tarz faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti. Veliler de eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Yaz tatili böylece verimli geçmiş oldu. Tatilin sokakta geçmesindense böyle geçmesi çok daha iyi oldu. Çok faydasını da gördük. Hocalarımızın hepsi çok iyiydi. Onlara çok teşekkür ederim” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.