Bodrum Gündem

Lübnanlılar Bodrum’da Evleniyor

Geçtiğimiz yıllarda Hint düğünlerine ev sahipliği yapan Bodrum, bu kez de Lübnanlılara ev sahipliği yaptı. DA-VET CREATIVE GROUP organizasyon tedariklerini yerel esnaftan yapmayı tercih ettiğini özellikle vurgularken, böylece Bodrum yerel ekonomisine de katkı sağlanmış olduğu vurgulandı…

Bodrum Gündem Haber

Son üç yıldır Hintlilerin düğünlerinde ilk tercihleri olan Bodrum, bundan sonra Lübnanlıların da ilk adresi olmaya başladı. Bodrumun en lüks otellerinden biri olan Caresse Resort Bodrum’da konaklayan misafirler, 3 gün 3 gece müthiş bir organizasyon ile ağırlandı. Bu organizasyon konaklama sektörü ile birlikte Bodrum esnafını da olumlu yönde etkiledi.

Düğün için İsviçre, İspanya, Yunanistan, İngiltere ve Lübnan’dan gelen 300’ü aşkın misafir, ilk akşam Caresse Hotel’de ‘welcome dinner’, ikinci gün Caresse Hotel’in plajında ‘beach party’ ve üçüncü gün Mandarin Oriental Bodrum’da düğün yemeği daveti ‘the day’ e katıldı. Üç gün boyunca Bodrum’da ağırlanan misafirler organizasyondan ve yapılan etkinliklerden oldukça memnun ayrıldı.

Düğünün Adan Z’ye tüm organizasyon ve dekorunu gerçekleştiren DA-VET CREATIVE GROUP; 30 seneyi aşkın zamandır genç, dinamik ve deneyimli kadrosu ile profesyonel ‘Event Planner’ olmanın ayrıcalığıyla misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Bu organizasyonu için istanbul’dan ve Bodrum’dan yerel tedarikçiler de dahil olmak üzere toplam 12 firma ve 125 personel görev aldı. Lojistik olarak da malzemeler feribot ile denizden otele taşındı.

 

Yorumlar

  1. Dr.Güler Gürsu dedi ki:

    INSANCİL açıdan bakarak, ve Lübnan’daki aç bi_ilaç,Aşı dahı olamayan zavallı insanları düşününce Bodrum adına sevinmek ZOR doğrusu.Para
    herzaman kazanıyor