Bodrum Gündem

Bodrum Antikacılar Derneği Genel Kurulu yapıldı

Bodrum Antikacılar Derneği Genel Kurulu yapıldı

Bodrum Antikacılar Derneği Genel Kurulu yapıldı, Sertaç Ay güven tazeledi. 7 Eylül’de Kızılağaç’ta bulunan merkezde ilk Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Üyelerin tamamına yakınının katıldığı ve tek liste halinde gidilen genel kurulda, geçici yönetimde başkanlık görevini yürüten Sertaç Ay, oyların tamamını alarak yeniden Bodrum Antikacılar Derneği Başkanı seçildi. Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Ay, “Öncelikle beni bu göreve layık gören dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.” dedi.

Bodrum Antikacılar Derneği Başkanı Sertaç Ay, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Bodrum Antikacılar Derneği olarak Muğla başta olmak üzere tüm Türkiye’de faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerimiz için tüm üyelerimizle birlikte hep beraber elimizi taşın altına koyacağız. Sektörümüze ve esnafımıza katkıda bulunmak adına bol bol çalışacağımız bir dönem bizleri bekliyor.”

Bodrum Antikacılar Derneği üyelerinin ve diğer antika ürünler sergileyen vatandaşların ürünleri de her hafta Pazar günleri, 07.00-20.00 saatleri arasında Bodrum Pazar yerinde kurulan antika pazarında görülebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.