Bodrum Gündem

Ünlü Mimar Murat Artu Vefat Etti

Ünlü Mimar Murat Artu Vefat Etti
BODTÜM Kurucu üyesi, Mimar Murat Artu 11 Eylül akşam saatlerinde yaşamını yitirdi…
Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem
Mimar Eren Artu ile evli olan Murat Artu’nun Bulut ve Toprak adında iki evladı var. Uzun bir süredir beyin kanseri ile mücadele eden Murat Artu’nun cenaze töreni 13.09.2021 Pazartesi günü öğle namazından sonra Ortakent -Yahşi Camisinde gerçekleşecek.
Ortakent- Yahsi Cami konum:
Kurucu üyesi olduğu BODTÜM sosyal medya hesaplarından şu mesajı yayımladı; “Kurucu üyemiz, arkadaşımız MURAT ARTU’yu kaybettik. Başta üyemiz sevgili Eren Artu, Bulut ve Toprak olmak üzere tüm BODTÜM ve ODTÜ camiasına baş sağlığı diliyoruz. Murat’ı 13.09.2021 Pazartesi günü öğle namazından sonra Ortakent -Yahşi Camisinden uğurluyoruz. Çok üzgünüz…”

Mimar Bülent Bardak Murat Artu ile ilgili sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi; “Sıkı adamsın. Sayılı defa bir araya gelebilmiş olsak ta, göremediklerimizi görünür kılmaya gayret ettin her daim. İyi ki varsın, artık görünmesen de. Işıklar içinde olasın Murat Artu…”

Mimar Ayla Gürpınar da Murat Artu ile ilgili olarak şu mesajı yayımladı; “Değerli Mimar Murat Artu’nun aramızdan ayrıldığını öğrendim, siyaseten bazı konularda farklı düşünür ve yazışırdık… Çok üzüldüm, ışıklarda yürüsün, ailesi ve dostlarının başı sağolsun. A.G.”

#MuratArtu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.