Bodrum Gündem

Yol çalışmaları devam ediyor

Yol çalışmaları devam ediyor

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün talimatıyla Yatağan Akyol Mahallesi’ndeki iki sokağa kilitli parke taşı döşeniyor.

Bodrum Gündem Haber
Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, göreve geldiği ilk günden bu yana en çok üzerinde durduğu konulardan olan yol çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
İlçe merkezindeki yol sorunlarının olduğu bölgeleri tespit eden Yatağan Belediyesi ekipleri, aciliyete göre cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşüyor.


Bu doğrultuda Akyol Mahallesi’nin 72’nci sokağına 2 bin 500 metrekare, 69’uncu sokağına ise bin 300 metrekare kilitli parkı döşeme işine başlandı.
Başkan Toksöz, göreve geldikleri günden bu yana ilçe genelinde 750 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Mahalle muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını tespit ediyoruz. Muhtarlarımızın taleplerinin başında yol geliyor. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Akyol Mahallemizdeki iki sokağımızı sağlıklaştırarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu çalışmanın ardından diğer mahallelerimizdeki kilitli parke taşı döşeme işleri aralıksız devam edecektir” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.