Bodrum Gündem

Galibiyeti kıl payı kaçırdılar

1.Devre

2.Devre

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin ilk haftasının kapanış maçında Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Yalıkavakspor’u 23-21 mağlup etti.

Bodrum Gündem Haber

Kadınlar Süper Ligi’nin haftanın kapanış maçında geçen sezonun şampiyonu Kastamonu ile ikincisi Yalıkavakspor karşı karşıya geldi. Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maç, saat 18.00’da başladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında salonun yarı kapasitesi kadar seyircinin alındığı maçın ilk golünü temsilcimiz Yalıkavakspor kaydetti. Ev sahibi ekibin golünün ardından attığı 3 golle 3-1 öne geçen konuk ekip Kastamonu, skor üstünlüğünü elinden bırakmadı. Denizin Kızları, rakip kalede bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Bulduğu gol fırsatlarını iyi kullanan Kastamonu, müsabakanın ilk yarısını 12-9 önde bitirdi.

Her iki takımın da fırsatlar bulduğu ikinci yarıda heyecan doruğa çıktı. Seyirci desteğini arkasına alan temsilcimiz, aradaki farkı 2 sayıya kadar indirse de maç 23-21 Kastamonu’nun galibiyeti ile sona erdi.

Kastamonu Belediyesi GSK, Teknik Direktörü Costica Buceschi maç sonu yaptığı açıklamada “Çok zor bir maçtı. Yalıkavak gibi iyi bir takımla oynadık ama maçı kazandığımız için çok mutluyum. Ligdeki ilk maçtı. Çok mutluyum. Yalıkavak’ı da tebrik ederim, çok iyi oynadılar. Bizim için bugün kazanmak çok önemliydi.” dedi.

Kastamonu GSK Sol Oyun Kurucu Betül Yılmaz, “Kurada sezonun ilk maçında derbiyi çektik. Güzel maçtı. Seyredenler için hangi sınırda keyifli oldu bilmiyorum ama bizim için keyifliydi. İki takım da çok iyi mücadele etti. Sizin aracılığınızla rakip takımı da tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yalıkavakspor antrenörü Kıvanç Özcan maçta basit top kayıpları yaptıklarını, bunun da skoru etkilediği belirterek “Aslında iyi oynamadık. Hem hücum da hem de savunmada çok hata yaptık. Hataya rağmen yine 2 sayıyla mağlup olduk ama yine de bugün çok iyi top oynadığımızı düşünmüyorum. Özellikle çok basit hata yaptık, top kaybı yaptık. Tabi bu da sonucu belirlemiş olduk. Yapacak bir şey şok. Tabi ki bundan ders çıkacağız. Diğer haftalara daha iyi hazırlanmaya çalışacağız. Kastamonu’yu tebrik ediyorum.” dedi.

Yalıkavakspor’dan pivot Buket Yılmaz, yaptıkları hataların sonucunda konuk ekibin kazandığını dile getirerek “Rakip takımı tebrik ederim.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.