Bodrum Gündem

Sosyal Medya soruyor; Bela ben miyim?

Ekonomiyi artık yönetemeyen, oyları başaşağı gittiği anketlerle de kanıtlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine destek veren besleme medyanın yeterli olmadığını görünce, sosyal medyayı suçlu ilan etti.

Erdoğan sosyal medya için, “…Toplumumuzun en önemli tahrik unsurudur. Ciddi yaralarımız varsa, bunun arkasında sosyal medya belası vardır…” dedi.

Şimdi sosyal medya canlı olsa sana ne sorardı Erdoğan?

İşte bunları sorardı:

Seçimlerde işleriniz iyi giderken, ağzı bozuk binlerce besleme trolünüzü muhalefete küfür için beni kullandırtıp toplumu bölen ben miydim? O zamanlar bana niye bela demiyordun?

Son belediye seçimleri öncesinde toplumu karpuz gibi ikiye bölüp, sana oy vermeyeceklere zillet, terörist diyen ben miy dim?

Sana oy vermeyenleri zillet diyerek, terörist diyerek toplumu yaralayan ben miydim?

Muhalefeti öğrenci bursu konusunda yalancılıkla, insafsızlıkla suçlayıp, “Siz öğrencilere 45 liracık veriyordunuz, biz 650 lira veriyoruz” diyerek seçmeni kandırmaya çalışan ben miyim? Çünkü senin iktidara yeni geldiğin 2002’de öğrenci 45 lira burs alırken, çeyrek altının 32 lira olduğunu yani 45 liranın neredeyse birbuçuk çeyrek altın değerinde olduğunu gizleyen ben miyim de, her şeyde beni suçluyorsun?

Bugün çeyrek altın 800 lira. Yani senin verdiğin öğrenci bursu bir çeyrek altın bile etmezken, muhalefete gerçek dışı değerlerle algı operasyonu çekmeye kalkan, sosyal medya olarak ben miyim Erdoğan?

Demek ki sosyal medya olarak bela ben değilmişim Erdoğan!

İmza: Sosyal Medya.
19 Eylül 2021-Pazar-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.