Bodrum Gündem

Yatağan, yeni spor tesislerine kavuştu

Yatağan, yeni spor tesislerine kavuştu

Yatağan Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü’yle yapılan protokol çerçevesinde, Yatağan ilçesine bu yıl planlanan 17 halı saha, basketbol-voleybol sahası hizmete girerken, Yatağan Belediyesi Gençlik Merkezi bahçesine yapımı süren halı saha, basketbol-voleybol sahası ile tenis kort ile bu rakam 20’ye çıkacak.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün girişimleri sonucunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü ile ilçeye halı saha, basketbol-voleybol sahaları kazandırılması için bir protokol gerçekleştirildi.

Yapılan protokol doğrultusunda, Katrancı, Yeşilbağcılar TOKİ, Şahinler, Kavak ve Dere mahallelerine halı saha, Atatürk, Madenler TOKİ, Bozarmut TOKİ, Elmacık ve Çakırlar mahallelerine basketbol ve voleybol sahaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Öte yandan, yapımı süren Yatağan Belediyesi Gençlik Merkezi’nin bahçesinde de yapılacak halı saha, basketbol-voleybol sahası ve tenis kort için de çalışmalar sürüyor.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmeleri için spor tesislerinin yapımına önem gösterdiklerinin altını çizerek, “Vatandaşlarımız sportif faaliyetlerini ilçemizdeki bir iki tesiste gerçekleştiriyordu ve bu tesisler yetersiz kalıyordu. Bu sorunu tespit ederek, ilçemize yeni spor tesisler kazandırmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Bu doğrultuda ilçe merkezimize ve kırsal mahallelerimize 9’u halı saha, 5’i voleybol, 5’i basketbol ve 1 tenis kort olmak üzere 20 spor tesisini halkımızın hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.