Bodrum Gündem

Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri

Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri

Bodrum Belediyesi personeli hizmet içi eğitim semineri Herodot Kültür Merkezi’nde başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 21 Eylül tarihinde sona erecek eğitim semineri, İçişleri Bakanlığı Emekli Şube Müdürü M. Cemal Özyardımcı tarafından veriliyor.

Gerçekleşecek iki günlük eğitimle belediye personeli, Devlet İhale Kanunu, Belediye Gelirleri Kanunu ve Bütçe İçi İşletme Mevzuatı konular hakkında bilgilendirilecek.

Eğitimler İle Hem Mesleki Hem Kişisel Gelişimler Sağlanacak

Seminere katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı konuşmada personelin bu tarz seminerlere katılımının hem kişisel gelişim için hem de belediye tarafından verilen hizmetin kalitesini yükseltmesi açısından önemini vurguladı. Başkan Aras: “Kişisel gelişime vakit ayırmak çok önemli. Bu yüzden bir eğitim komisyonu oluşturduk. Bu eğitim komisyonunun planladığı eğitimler doğrultusunda hem meslek içi mevzuat eğitimleriz hem de kişisel gelişimle ilgili bazı eğitimler yapacağız. Eğitimler, etkinlikler, geziler, yemekler ve beraber yapılabilecek başka birçok şey var. Biliyorsunuz hep dışarıya çalışıyoruz ama biraz da kendi içimize dönmemiz lazım. Kendimizi de bir taraftan iyileştirmemiz lazım. O yüzden bu eğitimlerin süreceği konusunda size bilgi vermek istedim.” dedi.

Bir Millet Eğitimsiz Kalırsa Çöker, Yıkılır…

Eğitimcilere teşekkür eden Başkan Aras, sözlerine devam etti: “Yıllardır yerel yönetim camiasında Mustafa Dönmez müdürümüzü herkes bilir, tanır, saygı duyar, biz de kendisine saygılarımızı sunuyoruz. Eğitimdir ki biliyorsunuz bir milleti ya abad eder, eğitimsiz cahil kalırsa da millet çöker, yıkılır. Ata’mızın da söylediği gibi, işte bugün hocam bizleri ışığıyla, fenniyle gerçekten abad edecek diye düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.