Bodrum Gündem

Halkımızın parasını beşli çeteye değil, halka harcayın

Halkımızın parasını beşli çeteye değil, halka harcayın

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu üniversitelerin açılmasıyla birlikte öğrencilerin kalacak yer sorunlarıyla ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı. Zeybekoğlu “Cumhuriyetin 2. yüzyılında eğitim ücretsiz olacak, barınma sorunu çözülecek.” dedi.
Bodrum Gündem Haber

Bütün sorunları demokrasiyle aşmanın yollarını bulacakarını ifade eden CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “İnsanlık tarihi göstermektedir ki kendini Saraylara hapseden iktidarlar er ya da geç tarih oluyorlar.  Ülkemiz böyle bir süreçten geçmektedir. Halkımız her gün yeni bir krizle burun buruna gelmektedir.” dedi.

Öğrenciler çadırlarda kalmaya başladılar…
Üniversitelerin açılmasıyla birlikte öğrencilerin barınacak yer bulamamakta olduğunu belirten Zeybekoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti; “En ufak bir ağaçlık alanı bile betonla donatan, ranta ve sömürüye dayalı bir inşaat rejimi kuran AKP iktidarı için beceriksizliğin daha açık bir göstergesi olamaz.
Barınacak yurt bulamayan öğrencilerimiz demokratik tepkilerini göstermek için çadırlarda kalmaya başladılar. Bu barışçıl eylemi destekliyor, iktidara bir kez daha sesleniyoruz: halkımızın parasını 5’li çeteye değil, halka harcayın!
Kimsenin kuşkusu olmasın, Cumhuriyetin 2. Yüzyılında eğitim ücretsiz olacak, öğrencilerimizin barınma sorunu çözülecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.