Bodrum Gündem

Yatağan’da Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi

Yatağan’da Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi
25.09.2021
0
A+
A-

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) ulusal koordinatörlüğünü yürüttüğü “Avrupa Hareketlilik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Yatağan ilçesinde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) ulusal koordinatörlüğünü yürüttüğü “Avrupa Hareketlilik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, Yatağan Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün katılımıyla Atatürk Caddesi’nde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.

Atatürk Caddesi’nin girişinde başlayıp Yatağan Belediyesi Atatürk Kültür Evi’nde düzenlenen etkinliğe, Yatağan Milli Eğitim Müdürü Osman Alemandar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamuran Adalı ve vatandaşlar da destek verdi.

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’nın, belediyelerin ulaşım planlamasını ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesini hedeflediğini belirten Yatağan Belediye Başkanı Toksöz, etkinliğin bu yıl ‘Sürdürülebilir Ulaşım, Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla kutlandığını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.