Bodrum Gündem

Demet Akalın’dan sonra Amerikalı yıldızla düet

Demet Akalın’dan sonra Amerikalı yıldızla düet
28.09.2021
0
A+
A-

Adını Demet Akalın’la yaptığı düet ve kazandığı “Altın Plak”la duyuran başarılı müzisyen Ömer Topçu, “Seni Almadan” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Bodrum Gündem Haber

İlk albümü “Gidenlerden”in habercisi niteliğindeki şarkısında uluslar arası alanda başarılı işlere imza atan prodüktör Tamer Şengül’le çalıştı.

Piyasaya “Merhaba” dediği çalışmasında Türkiye’nin ünlü pop yıldızlarından Demet Akalın’la düet yapma fırsatı yakalayan Ömer Topçu bu kez Amerikalı rap yıldızı Jesse El Malik’le “Seni Almadan” şarkısının özel versiyonunda birlikte çalıştı.

Ömer Topçu, Jesse’yle çalışma sürecini şu sözlerle anlattı; “Şarkı final aşamasına gelirken kendisi Almanya’da stüdyo ‘da dinleme fırsatı buldu ve projeye kendi duygusuyla eşlik etmek istediğini paylaşarak kayıtlarını alıp bize gönderdi. Klip çalışmamızda ‘Jesse’nin olduğu sahneleri pandemiden dolayı kendi ülkesinde çekmesini istedik. Pandemi döneminde bir araya gelemesek de bu projede duygu birlikteliği yaşama fırsatımız oldu. Sosyal medya canlı yayınlarımıza ilgi çok yüksek…” dedi.

Ömer Topçu’nun klibi yayınlandığı günden beri ilgiyle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.