Bodrum Gündem

Hacıbayramlar-Kırıkköy arası asfaltlandı

Hacıbayramlar-Kırıkköy arası asfaltlandı
28.09.2021
0
A+
A-

Yatağan ilçesinin Hacıbayramlar Mahallesi’ni Kırıkköy Mahallesi’ne bağlayan 2 kilometrelik yol, Yatağan Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün talimatı doğrultusunda geçtiğimiz hafta başlayan Hacıbayramlar Mahallesi’ni Kırıkköy Mahallesi’ne bağlayan 2 kilometrelik yoldaki asfalt çalışması, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Toksöz, ilçedeki yol sorunu olan bölgeleri bildiklerini ve ekiplerin çalışmalarını bitirmesiyle birlikte diğer yol sorunlarına çözüm ürettiklerini söyledi.

Toksöz, göreve geldikleri günden bu yana kilitli parke taşı ve asfalt çalışmalarıyla birçok mahallenin sorununa çözüm bulduklarını ve bulmaya da devam ettiklerini belirterek, “Ekiplerimiz sürekli sahadalar ve hemşerilerimizin daha sağlıklı yollarda yolculuk yapabilmeleri için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu doğrultuda, Hacıbayramlar Mahallesi’ni Kırıkköy Mahallesi’ne bağlayan 2 kilometrelik yoldaki asfalt çalışması tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur. İlçemize ve bölge halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.