Bodrum Gündem

Bodrum’da 5 Yıldızlı Otel’in yakıt tankında patlama

Bodrum’da 5 Yıldızlı Otel’in yakıt tankında patlama

Bodrum Kaynar-Usuluk mevkinde yapımı sırasında çok tartışılan (Bodrum girişi Polis noktasına gelmeden önceki) 5 yıldızlı Vogue Otel’in yakıt tankı patladı. Patlama sonucu çıkan yangın otelin lojman binalarına da sıçradı. Sabah 03:30 sularında çıkan yangına çok sayıda söndürme ekibi müdahale etti. Yangın saatler sonra kontrol altına alınabildi. 

Bodrum Gündem Haber

Yapımı sırasında çok büyük tartışmaların yaşandığı Torba Mahallesi Usuluk Mevkinde faaliyet gösteren 5 yıldızlı Vogue Otel’in yakıt tankında saat 03:30 sularında bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Patlama ile bir anda büyüyen yangında zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiyesi ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü söndürme ekipleri otele sevk edildi.

İlk olarak otel personeli tahliye edildi…

Yangın, yakıt tankın arkasında bulunan lojmana sıçradı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiyesi ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü söndürme ekipleri alev alev yanan tanka saatlerce su ile müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Yangın, çok sayıda ekibin yoğun müdahalesiyle ancak sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Daha sonra soğutma çalışmalarına başlandı.

Beton mikserlerinin de katıldığı söndürme çalışmalarına, her zaman olduğu gibi Muğla 911 Arama Kurtarma da 5 gönüllüsüyle destek verdi.

Yangında büyük çapta hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.