Bodrum Gündem

Turgutreisspor’un sahasında çocuklar gönüllerince spor yapıyor

Turgutreisspor’un sahasında çocuklar gönüllerince spor yapıyor

Muğla Amatör Küme’de Bodrum temsilcilerinden Turgutreisspor’un sahasında,  çocuklar gönüllerince futbol oynamanın tadını çıkarıyor.

Bodrum Gündem Haber

Oyun alanları gibi takım olarak spor yapacakları alanları da daralan Turgutreis Mahallesi’ndeki çocuklar, Turgutreisspor’un sahasında kendi aralarında kurdukları takımla maç yapıyor. Bazıları da koşup eğleniyor.

Turgutreisspor yönetimi ise, sporla tanışmaları ve spor yapmalarını amaçladıkları çocuklara daha iyi imkânlar sunmak için gayret gösteriyor. Kulüp başkanı Melih Aydoğan, A takımı ve U11 ile başlayan alt yapıyla birlikte yaklaşık 200 kişilik Turgutreisspor ailesi oluşturduklarını belirtti.  Aydoğan “Biz ne kadar çok çocuğumuza, gencimize futbolcumuza sahamızın kapılarını açarsak, eğitirsek, Türk futbolunu ve gelecek nesilleri daha iyi yerlere taşıyabileceğimize inanıyorum. Bunun için yönetim olarak elimizden çalışmayı yapıyoruz. Biz bayrağı taşıyabildiğimiz yere kadar taşıyacağız ondan sonra devredeceğiz.” dedi.

A takımın güzel bir sezon geçireceğine inandıklarını belirten Aydoğan ifadelerine şu şekilde devam etti; “Turgutreisspor’un daha iyi yerlerde olması için hedeflerimiz var. Onu da başaracağımıza inanıyorum. Sezon hazırlıkları kapsamında sahamızda tadilatlar yapmıştık. Devam eden çalışmalar var. Belediyemizin verdiği destekler için başkanımız Ahmet Aras’a, Spor Toto başkanımıza ve ana sponsorumuza teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.