Bodrum Gündem

Kooperatifçilik Bölümü Mezunları Bodrum’da buluştu

Kooperatifçilik Bölümü Mezunları Bodrum’da buluştu

Pandemi nedeniyle iki yıldır toplanamayan, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kooperatifçilik Bölümü’nün 1983 mezunları 38’nci mezuniyet yılını hafta sonu Bodrum Ortakent’te bir araya gelerek kutladı… Türkiye’nin değişik kentlerinden gelen ve iki yıl aradan sonra buluşan okul arkadaşları, anılarını paylaşırken duygusal anlarda yaşadı.

Bodrum Gündem Haber

Bölüm arkadaşları düzenledikleri yat turuyla Bodrumun koylarını gezerek güzelliklerini görme fırsatının yakaladı. Mezunlar akşam gala gecesinde gönüllerince eğlendi. Gecede sahne alan Bodrumun tanınmış sanatçılarından Mustafa Ergene ve Nejdet Gürle (İkiz)’ lerin söylediği şarkılarla eğlenip hasret giderdiler.

Bodrum’da Güzel Anlar Yaşadık…

38’ncı yıl mezuniyet toplantısını düzenleyen Necmi Demir; “Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Kooperatifçilik Bölümü 83 mezunları olarak 38.yılımızı büyük bir coşku ve mutluluk içinde kutladık. Bodrum’un hava sıcaklığının 30 derece civarında olması da, tekne ile gidilen koylardan denizin tadını çıkarmaya yetti. Akşam ise müzik, şiir gecede birbirini seven, sayan ve mutluluğumuzu paylaşmaya gelen arkadaşlarımız daha da yakınlaştı, kaynaştı. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, önümüzdeki buluşmalara aramızda olamayan diğer arkadaşlarımızın da katılımını arzu ediyorum. Yaşamaya, iyiliğe, sevmeye ve sevilmeye zaman ayıran tüm arkadaşlarımıza selam olsun” dedi.

Benim İçin Özel Günderden Birisi…

Bölüm arkadaşlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Altınkaya otel işletmecisi Ömer Altınkaya; “Ben mezun olduktan sonra aile olarak bu oteli işletmeye başladık. Bu buluşmalarımız benim için özel günlerimden birisi diyebilirim. Otelimizde arkadaşlarımı ağırlamak, ailemiz ve benim için güzel bir mutluluk. Pandemi nedeniyle iki yıldır buluşamadığımız arkadaşlarımızla geçmişimize duygusal bir yolculuk yaptık… Gerçekten çok güzel anılarımızı paylaştık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.