Bodrum Gündem

Yarış yatlarının bayrakları Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın özel öğrencilerinden

Yarış yatlarının bayrakları Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın özel öğrencilerinden

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı bayrak boyama etkinliği 6 Ekim Çarşamba ve 8 Ekim Cuma günü, 11.00-16.00 saatleri arasında Sağlık Vakfında gerçekleştirilecek.

Bodrum Gündem Haber

ERA Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan ve her yıl tekrarlanan American Hospital The Bodrum Cup, dünyada yelken sporuna gönül vermiş sporcuları Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir yarışmadır.

American Hospital The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. Bu projelerden biri olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Bayrak Boyama Etkinliği de American Hospital The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi işbirliğiyle bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek.

6 Ekim Çarşamba ve 8 Ekim Cuma günü, 11.00-16.00 saatleri arasında, vakıf bahçesinde, The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi, Bodrum Final Akademi Okulu ve misafirlerin katılımlarıyla öğrenciler, veliler, Yönetim Kurulu ve gönüllülerle her yelkenli için hazırlanan numara bayraklarını boyayarak, yarışacak yatlara ve denizcilere öğrencilerin uğurlarını, ümitlerini ve şans dileklerini iletecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.