Bodrum Gündem

Yükümlülere yönelik hayvan hakları konferansı düzenlendi

Yükümlülere yönelik hayvan hakları konferansı düzenlendi

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bodrum Hayvan Hakları Koruma Derneği 4 Ekim Hayvan Hakları günü olması sebebiyle yükümlülere yönelik konferans düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Konferansa Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Denetimli Serbestlik Personelleri ile Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, Dernek Başkan Yardımcısı Yıldız Kürkçü ve Dernek Üyesi Meltem Alpözen katıldı.

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan konuşmasında “Hayvan Hakları koruyucusu olmakta gönüllü olan kuruluşlarla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını, benzer çalışmaları gelecek dönemde kurumsal olarak artırarak sürdüreceklerini’’ ifade etti.

Bodrum Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Füsun Uslu konferansta “hayvanların günlük yaşamımızda bizlerle birlikte yaşamaktadır, bir kap su ya da mama vermeliyiz, hayvan barınaklarından mümkün olduğunca hayvanları sahiplenmemiz gerekir, bu tür sokak hayvanlarına yapılan yardımlar manevi duyguları da pekiştirmektedir’’ dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Uslu yanlarında getirdikleri kuru mamaları yükümlülere dağıtarak yükümlülerin Hayvan Hakları konusunda farkındalık değerleri oluşmasına katkıda bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını, Bodrum Denetimli Serbestliğinin Hayvan Hakları konusunda duyarlı davranmasından ötürü mutlu olduklarını ve her daim ortak çalışma içerisinde bulunacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.