Bodrum Gündem

Sarı yaz konserleri Demet Akalın ile devam etti

Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği, Sarı Yaz Kale Konserlerinin ikinci günü Demet Akalın konserleri ile devam etti. Bodrum Kalesinde gerçekleşen konser öncesi Mumcular Meydanı’nda da bir halk konseri veren Akalın, bölgede yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Bodrum Gündem Haber

Bu özel konseri hazırlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’a teşekkür eden Demet Akalın, konseri vatandaşların arasına karışıp, onlarla izleyen Başkan Aras’a esprili bir dille beğenilerini sundu.

Başkan Aras Halkın Arasından İzledi

Kalabalığın arasından “Hoşgeldiniz.” diye seslenen Aras; “Bodrumu hep eğlenceyle, deniz, kum, güneş ile tanırız ama burada gerçek Bodrumlular var. Gerçek köylülerimiz var, gerçek Türkmenlerimiz, Yörüklerimiz var burada. Onları çok seviyoruz sağ olsunlar.“diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Ahmet Aras’ın ardından konuşma yapan ve Demet Akalın’a orman yangınlarında yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür beratı sunan Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun; Akalın’ın yangın zamanı sağladığı lojistik destekten ötürü teşekkür ederken, Kale Konserleri için iletişime geçtiklerinde ise şarkıcının yangın bölgesindeki vatandaşlar için de bir halk konseri düzenleme talebine seve seve evet dediğini belirtti. Tutkun, sözlerini; “Orman yangınlarından sarsıldığımız günlerde bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür beratını sayın Başkanımız Ahmet Aras adına vermek istiyorum.” diyerek sonlandırdı.

Mumcular Halk Konserinin ardından, Bodrum Kalesindeki konserini gerçekleştiren şarkıcı Akalın, burada da coşkulu bir kalabalık ile karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.