Bodrum Gündem

Fizyoterapist Necdet Döner yılın en iyi Fizyoterapisti ödülünü aldı

Fizyoterapist Necdet Döner yılın en iyi Fizyoterapisti ödülünü aldı

Manuel tedavi yöntemi bilinen en eski tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi sayesinde omurga, eklem gibi bölgelere oluşan ve ağrı oluşmasına sebep olan blokajlar elle uygulanan manipülasyon yöntemler ile ortadan kaldırılabilir, eklemlerin kaybettiği hareket esnekliği geri kazandırılabilir. Manuel terapi yönteminden sağlıklı sonuç alabilmek adına uzman doktorun isteği doğrultusunda radyolojik görüntüleme tekniklerine başvurulabilir.

Bodrum Gündem Haber

Manuel terapi süreci kişiye özel olarak planlanan bir tedavi sürecidir. Kişinin fiziksel ve psikolojik durumuna göre süreç değişiklik gösterebilir. Genellikle bel, boyun ve fıtık tedavilerinde 8-12 seansta sonuç alınabilmektedir.

Necdet Döner kimdir?

Fizyoterapist Necdet Döner, İzmir’in Bergama ilçesinde 18 Haziran 1998 tarihinde doğmuştur ve 23 yaşındadır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bergama’da tamamlayan Necdet Döner, Bergama Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni birincilikle bitirdikten sonra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü kazanmıştır. İstanbul Esenyurt Üniversitesinden 2020 yılında mezun olan Döner, daha çok omurga rahatsızlıklarıyla ilgilenmektedir. Ünlü Fizyoterapist aynı zamanda köşe yazarlığı da yapmaktadır. Necdet Döner, 2021 Türkiye 4. Altın Kalite Yılın En İyi Fizyoterapisti ödülüne layık görülmüştür.

Bölgenin en bilinen isimlerinden olan Necdet Döner, bu alanda kazandığı ödüller ve deneyimi ile de dikkat çekiyor. Televizyon ekranlarında sağlık programlarına katılarak uzmanlık alanlarına dair önemli bilgiler paylaşan Necdet Döner’in dijital ve basılı yayın organlarında köşe yazıları ve makaleleri de yayınlanmaktadır. Ünlü isimlerin fizyoterapisti olan Necdet Döner, fizyoterapi, manuel terapi ve egzersiz danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.