Bodrum Gündem

Göç Resim Sergisi 18 Ekim’de Ali Hakan Aykan (Trafo) Kültür ve Sanat Merkezinde

Göç Resim Sergisi 18 Ekim’de Ali Hakan Aykan (Trafo) Kültür ve Sanat Merkezinde

Sanatçı Neriman Karşanbaş’ın Neri Mor Kar “Göç Resim Sergisi” Bodrum Ali Hakan Aykan (Trafo) Kültür ve Sanat Merkezinde 18-24 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Bodrum Gündem Haber

Neri Mor Kar (Neriman Karşanbaş) Kişisel Resim Sergisini Kelebeklerin Göçü eserleri ile Yağlıboya ve Akrilik Tekniklerinden oluşturuyor. Resim çalışmalarına aktif olarak devam eden sanatçı, eserlerinde sıklıkla kullandığı “mor rengi” resimlerinin en belirgin özelliğini oluşturuyor.

Göç Sergisinde, Kelebeklerin göçünden yola çıkarak, insan göçünü karşılaştırmıştır.

Neri Mor Kar hakkında;

İskenderun’da doğdu. 1995 yılında Gazi Üniversitesi-Mesleki Eğitim Fakültesi- Uygulamalı Resim Eğitimi mezunu. 2006 yılı İskenderun Festivali’nde “Gün Batımı” adlı Fotoğraf Yarışmasında “ikincilik”, 2007 yılında Ella Louise “Deniz Tutkulu” adlı Resim Yarışması’nda “ikincilik” ve 7. Şefik Bursalı Resim Yarışmasında ise “Sergileme” ödüllerini aldı. 2007 yılı Antalya’da Anteus Derneği ve Orman Bakanlığı’nın düzenlediği “Köprülü Kanyon” adlı Resim Çalıştayı etkinliğinde bulundu. 26 yıl MEB’da Resim öğretmenliğinden sonra 2019 yılında emekli oldu. Yurtiçinde 10 kişisel ve 33 karma sergiye katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.