Bodrum Gündem

Tüm Mesele İtibar

Tüm Mesele İtibar

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, tüm meselelerin itibar olduğunu, halkın asıl sorunlarının iktidar için önemli olmadığını söyledi. Aşkar, “Tüm mesele itibar için, gerisi tırıvırı!” dedi.
DSP’li Aşkar yaptığı açıklamada iktidar partisinin yaptığı harcamalara değinerek, halkın ekonomik anlamda nasıl zorlandığına dikkat çekti.

Bodrum Gündem Haber

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Her Şey İtibarımız İçin…
“Sarayımız var, itibarımız olsun diye. Araç filomuz, uçağımız, kimsede olmayan makam araçlarımız, kayyumların lüks ve şatafatlı makamları var. Kısacası her şey itibarımız için. Elbette itibarımız olsun ancak üniversite öğrencilerimizin yurdu da olsun. Okullarımızda yeterli derslik, öğretmen de olsun. Öğretmen adayları atamayı bekliyor, yeterli derslik sorunu sürüyor ve eğitime yeterli ödenek ayrılamıyor, yeterli ödenek de ayrılsın!”
İtibarımız Yaşasın Diye 32 Katlı Gökdelenler Dikiyoruz…
“Ancak itibarımızı yaşatsın diye Amerika’da 32 katlı gökdelenler dikiyoruz. Gurur duyuyor muyuz? Evet ama o gururumuzun buruk olmaması lazım. Yurt, kreş, yaşlı ve hasta bakım merkezi gibi zaruri ve acil ihtiyaçlar için atılması gereken adımlar varken, protokol camileri, İslami kreşler, lüks makamlar, sarayların yapılmasında bir gariplik yok mu? Eskiden hayırseverler okul, kreş, derslik, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane için yarışırdı. Şimdi protokol camiler, lüks makamlar için…”
İnsanların Ekonomisi Yönetilemez Durumda
“Milyonluk Saray harcamaları, milyonluk araç ve uçaklar itibarımızı mı yükseltiyor, Türkiye’de açlığın ve yoksulluğun derinleşmesini mi sağlıyor bir düşünmeli? Açlık ve yoksulluk ülkemizde iyiden iyiye derinleşti. Çay ve simit hesabıyla iktidara gelenlerin 19 yıllık yönetiminin getirdiği tablo odur ki, durum vahim. Bugün emekli, işçi, memur, öğrenci, esnaf, iş insanı herkesin ekonomisi yönetilemez durumda.”
Çalışanların Yüzünde Artık Tebessüm De Kalmadı
“Borcu borçla kapatmaya çalışanların yüzünde artık tebessüm de kalmadı. Öğrenciye yurt yok, burs yok ama New York’ta milyarlık Türk Evimiz var. Ne mutlu! O parayla yurt yapsak olmaz mıydı? TOKİ, dar gelirliye konutu unutup bazı firmaların gayrimenkul uzmanı gibi çalışacağına çıkıp da öğrencilere yurt yapsa olmaz mıydı? Daha ne bekleniyor?”
İtibar İnsana Yatırımla Olur
“Bir taş da belediyeler ve yerel yönetimlere. Konser, etkinlik, uçuk kaçık projeleri bırakın. Yurt, kreş, bakım evleri açın. İtibar, insana yatırımla olur. Önce insanımıza yatırım yapalım. Eski zamanlarda olduğu gibi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda… Merhum Kıbrıs Fatihi Sayın Bülent Ecevit’in çizgisinde. Biz halk için, hak için, adalet ve özgürlük için İçin Türkiye’nin Tek Sol Partisi Demokratik Sol Parti olarak daima halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.