Bodrum Gündem

Maske Polisten mesafe vatandaştan

Maske Polisten mesafe vatandaştan
16.10.2021
0
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce şehrin farklı noktalarında stant kurularak maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Bizim İçin Değerlisiniz” çalışması kapsamında Sınırsızlık Meydanı, Perşembe Pazarı ve Rüya Park Alışveriş Merkezinde kurulan stantlarda vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirildi. Emniyet Teşkilatı temel görevlerinin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olduğunu, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren durumların yalnızca asayiş olayları neticesinde gerçekleşmediğini, içinde bulunulan salgın sürecinde maske, mesafe, temizlik ve aşı kurallarına uyulmadığı takdirde vatandaşların can güvenliğinin yine risk altında bulunacağını ifade edilerek kamuya açık alanlarda mutlaka maskeli olarak bulunulması ve sosyal mesafenin korunarak temizlik kurallarına da azami özen gösterilmesi gerektiği vatandaşlara bir kez daha hatırlatıldı.

Vatandaşlara salgın kurallarının yanı sıra iletişim yoluyla dolandırıcılık başta olmak üzere suçlardan korunma konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Kendilerini arayarak çeşitli bahane ve gerekçelerle para, altın vb. isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 ihbar hattına bildirmeleri istendi.

Düzenlenen bu tür çalışmalarla Emniyet Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini belirten vatandaşlar “Bizim İçin Değerlisiniz” çalışması kapsamında halkın sağlığının da can güvenliğini koruma hizmetinin bir parçası olarak görülmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.