Bodrum Gündem

Cinsel güç arttıcı 15000 adet kapsül ele geçirildi

Cinsel güç arttıcı 15000 adet kapsül ele geçirildi

Fethiye’de Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimi, paketlemesi ve sosyal medya aracılığı ile satışını yapan Y.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bodrum Gündem Haber

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yeşilüzümlü Mahallesinde ikamet eden Y.A. isimli şahsın ikametinde Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimi, paketlemesi ve sosyal medya aracılığı ile satışını yaptığı bilgisi alındı.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri (İsth.Ks.A.liği, Kom.Tim K..lığı ve JASAT Timleri) tarafından adli mercilerden alınan talimat ile şahsın ikametinde yapılan aramada; piyasa değeri 300.000 TL olan satışa hazır paketlenmiş halde 5614 adet kapsül, poşetler içerisinde paketlenmemiş 15000 adet kapsül, 1 adet paketleme makinası ve ambalajlamada kullanılan sahte bandrol ile etiket ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli Y.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığınca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.