Bodrum Gündem

Stajerlerin % 25’ine profesyonel kadro garantisi veriyor

Stajerlerin % 25’ine profesyonel kadro garantisi veriyor

6 bin kişilik istihdamın yanı sıra, eğitim konusunda da gösterdiği hassasiyet ile genç nesile yol gösteren Titanik Otel Meslek Liseleri, Meslek Yüksek Okulları ve Üniversite mezunlarına staj olanağı da sağlıyor. Titanic Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay Erdoğan “%25 stajyere kadro garantisi veriyoruz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Turizm ve Otelcilik alanlarında eğitim faaliyeti yürüyen Meslek Liseleri, Meslek Yüksek Okulları ve Üniversitelere her yıl “Kariyer Turnesi” düzenleyen Titanic Hotels, sektörü, değişen dinamikleri ve grubu anlatarak önce staj ve sonrasında da profesyonel olarak iş olanağı sağlıyor.

2021 yılında da pandemi koşullarına rağmen meslek okulu öğrencilerine desteğini sürdürerek Online Kariyer Turnesi ile onlarca okula ulaşarak 600’ ün üzerinde staj başvurusu alan Titanic Hotels, 510 öğrenciye staj imkânı sağladı.

52 Kişilik İK Departmanı var…

İnsan Kaynakları politikalarını titizlikle sürdüren Titanic Hotels’in 1 Direktör, 3 Bölge İnsan Kaynakları Müdürü, 10 İnsan Kaynakları Müdürü, 6 Eğitimci ve 32 İnsan Kaynakları çalışanı ile toplam 52 kişiden oluşan geniş bir İnsan Kaynakları Departmanı bulunuyor.

“Kapsayıcı ve kaynaştırıcı” İnsan Kaynakları politikaları yürütülüyor…

“Turizmdeki kalifiye kaynak sorunu ile mücadelede yeni mezun meslektaşlarımızın istihdamının ve sektörde tutunduracak kariyer planlamalarının önemine odaklandık…” diyen Titanic Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; “Artan tesis sayımız ile yüzlerce yeni çalışma arkadaşı ailemize katılıyor. Büyümenin getirdiği iş geliştirme fırsatı, bizlere görev tanımlarımızı ve operasyon standartlarımızı da güncelleme fırsatı yaratıyor. Bu nedenle, hızlı ve doğru uyum sağlamak adına “kapsayıcı ve kaynaştırıcı” İnsan Kaynakları politikaları yürütüyoruz. 2021 yılında politikalarımızın uygulama sonucu olarak büyüme, devir hızı ve tutundurma hedeflerimizi yakaladık.”

Okul başına % 25 staj garantisi…

Çağatay Erdoğan ayrıca “Öğrenci meslektaşlarımızın staj programı sonrasında kadrolu profesyonel hayata geçişlerinde okul başına %25 stajyere kadro garantisi veriyoruz. Tüm stajyerlerimiz çok şanslı çünkü iki otelimiz 2022 yılında faaliyete geçecekler bu nedenle kadrolarımızın çoğunu stajyerlerimizden sağlayacağız…” dedi.

Turizm yatırımları artarak devam ediyor…

Türkiye’de ve Avrupa’da toplam 12 otel, halen inşası devam eden 2 otel, 14 Restaurant, 1 Yatçılık hizmetleri ve 1 Golf Kulübü ile sektöre öncülük eden Titanic Hotels, 6 bini aşkın kişiyi istihdam ediyor. 2022 yılında ise sektöre yepyeni bir marka sunmayı hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.