Bodrum Gündem

Milletvekili Gökcan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milletvekili Gökcan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Milletvekili Gökcan mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Türkiye Cumhuriyeti,  bundan tam 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yokluklar içinde kuruldu. Cumhuriyet ile birlikte egemenlik kayıtsız şartsız milletin eline geçti. Cumhuriyet, Türkiye’mizin ve Kadim Milletimizin aydınlık yüzü, mutlu yarınlarıdır.

Cumhuriyetimizin 98.  kuruluş yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Muğlalı hemşerilerimizin ve Yüce Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Tarihin gördüğü en zorlu mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyetimiz, insani değer, şeref ve haysiyetini her şeyin üstünde tutmaktadır. Cumhuriyet; din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumda hepimizin ortak değeridir.

Bu sayede Milletimiz,  yüz yıl sonra dahi Cumhuriyet’e ilk günkü aşkla sahip çıkmaktadır.

Milletimiz, 15 Temmuz Fetö Terör Örgütü’nün hain darbe girişimine karşı da milli iradeye, Cumhuriyete ve demokrasiye sımsıkı sarılmış ve ölümüne sahip çıkmıştır.

Cumhuriyet,  Türk Milleti’nin tarihindeki en önemli başarılarından birisidir.  Cumhuriyetimiz, her geçen gün güçlenerek kök salmaya devam etmektedir.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize de emin adımlarla ilerliyoruz. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi günümüzde de ülkemize yapılan saldırılara kararlılıkla karşı koyuyoruz.  Bu kararlılık ile Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ülkemizi büyütmeye, geliştirmeye devam ediyoruz.

Her türlü saldırı ve tehditlere, hain Fetö Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine rağmen dimdik ayakta kaldık ve sonsuza kadar da ayakta kalacağız.

Şu iyi bilinmeli ki, al bayrağımızı indiremeyecekler, ezanlarımızı susturamayacaklardır.

Bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.