Bodrum Gündem

Siz bize gelemiyorsanız biz size geliyoruz

Siz bize gelemiyorsanız biz size geliyoruz

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı alo üye hattı dönemini başlattı.

Bodrum Gündem Haber

İyi Parti Muğla İl Başkanlığı alo üye hattı dönemi başlattı. İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “vatandaşlarımız işinde gücünde ekmek peşinde, yâda köyünden, mahallesinden ilçe ve il teşkilatlarımıza gelemiyor vasıta bulamıyor. Bizde yeni hizmetimiz olan Alo Üye hattını hizmete aldık. Burada amacımız vatandaşımız bize gelemiyor ise, biz vatandaşa gidelim hem sorunlarını dinleyelim bölgesindeki ihtiyaçları görelim istedik. Tek telefon hattı ile ilçelerdeki tüm arkadaşlarımızı yönlendirerek İYİ partiye üye olmak isteyen vatandaşlarımıza bu hizmeti vereceğiz.

Muğla’da İYİ partiye büyük bir ilgi var kurulduğumuzdan çok kısa bir süre sonra seçime girmemize rağmen büyük bir başarı yakalayan İYİ parti geçtiğimiz günlerde 4. Yılını kutladı ve salonlara sığmadık.

Genel Başkanımızın Meral Akşener’in yeni dönem için açıkladığı Ömer’in yolunda Atatürk’ün  izinde Adalet için İktidara koşan bir partiyiz. Muğla’da sadece sağ kesim değil Makul’de buluşan tüm vatandaşlarımızın partisiyiz. İlk seçimde Muğla’da birinci parti olmak için sürekli vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Bize gelen bilgiler ve üye artışımız, konuştuğumuz vatandaşlar birinci parti olabileceğimiz inancını güçlendiriyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.