Bodrum Gündem

MHP İlçe Başkanı İstifa etti

MHP İlçe Başkanı İstifa etti

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanı Bahattin Kul başkanlıktan istifa etti.

Bodrum Gündem Haber

6 Eylül 2020 tarihinde göreve gelen MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul, yaptığı açıklamayla ilçe başkanlığından istifa ettiğini belirtti. Ayrıca Bodrum Belediye meclis üyesi de olan Bahattin Kul, her iki görevi aynı anda yürütmenin parti tüzüğünde yer almamasına rağmen genel merkezin “şimdilik 2 görevi aynı anda yürütebilirsin” demesi üzerine görevleri üstlendiği, ancak genel merkezin 10 gün önce 2 görevden birini tercih etmesi yönünde seçim yapması gerektiğinin kendisine bildirilmesi üzerine ilçe başkanlığını bırakıp belediye meclis üyeliği ve üst kurul üyeliğine devam edeceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Fesh Edildi

Bu gelişmelerden sonra MHP Genel Merkezince alınan fesih kararı Bodrum’a ulaştı. Bahattin Kul bu kararı; “Bu gün itibari ile “MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulumuzun “FESHİ” kararı, beklediğimiz doğrultuda, tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Görev yaptığım, MHP Bodrum İlçe Başkanlığım süresince, desteklerinden ötürü; başta ailem olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerime, Mahalle Temsilcisi arkadaşlarıma, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki yetkililerimize, partimize gönül vermiş, bizleri uzaktan yakından destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. MHP’nin kural ve kaidelerine yakışır şekilde; Bodrum Belediye Meclisinde, Bodrum ve Bodrum’da yaşayan tüm halkımızın yararına olabilecek her türlü görüş ve düşüncelerimizi ifade etmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum” ifadeleriyle duyurdu.

İbrahim Bilgi Adı Ön Plana Çıkıyor

Bahattin Kul’un istifasının ardından MHP Genel Merkezi Bodrum İlçe Teşkilatı için kısa zaman içinde bir atama yapacak. Kararın duyulmasından sonra görüştüğümüz Bodrum’da MHP’nin ileri gelenleri ve ülkücü hareketin önemli isimleri, İlçe Başkanlığı konusunda 3 dönem Gündoğan Belediye Başkanlığı yapmış, işadamı İbrahim Bilgi’yi desteklediklerini açıkladı. Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız İbrahim Bilgi ise gelişmeleri yakinen takip ettiğini, her zaman partisinin ve genel başkanının emrinde olduğunu söyledi.

Yorumlar

  1. Yücel kahraman dedi ki:

    İbrahim bilgi başkanimin her zaman herdaim yanındayım ülkücü olduğuna yürekten inandığım bir büyüğümüz