Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisi’nde Güz Sergisi sanatseverleri bekliyor

Zeynep Sanat Galerisi’nde Güz Sergisi sanatçıların ve Bodrum’da yaşayan sanatseverlerin büyük ilgisiyle dün akşam kokteyle açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Güz Sergisi ilgili Galeri sahibi Zeynep Çavuş şu açıklamayı yaptı:

“Sanat Güzine hoş geldiniz. Covid hastalığından dolayı Galerimizde her ay karma sergi düzenliyoruz. Yaza veda olan Güz Sergimizde ülkemizin önemli sanatçılarından Yavuz Tanyeli, Mustafa Altıntaş, Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Burcu Karabey, Aziz Başan olmak üzere toplam 16 sanatçının 50’nin üzerinde eseri 27 Kasım’a kadar sergilenecektir. Her zaman olduğu gibi Galerimiz genç sanatçılarımızı ve burada yaşayan diğer ülkelerden sanatçılarımızla çok zengin bir sergi hazırladık. Sergiye katılan değerli sanatçılarımıza herkesin bir sanat eserine kavuşması için yaptıkları fedakârlıktan ötürü teşekkür ediyorum. Bu güzel günde yanımızda olan ve gelemeyip tebriklerini ileten tüm dostlarımıza da teşekkür ederim. Sanatseverler sanatın çoğaltan etkisini unutmayalım. Sanat insanın hayatına girdikçe her şeyde güzellik aramaya başlar kişiler. Kalite ve estetik insanların hayat seviyesini yükseltir. Gelin hep beraber Bodrum’u eskisi gibi sanat ve kültürle anılması için çaba gösterilim.”

The Autumn Exhibition at Zeynep Art Gallery in Bodrum opened last night, with both artists and art lovers in attendance.

The Gallery owner Zeynep Çavuş made this statement at the opening:

“Welcome to an autumn of art. Due to the pandemic we are holding monthly group exhibitions at our gallery. This Autumn Exhibition is our way of saying goodbye to the summer that has gone by and includes nationally important artists such as Yavuz Tanyeli, Mustafa Altıntaş,Ali Atmaca, Volkan Çoşkun, Burcu Karabay, Aziz Başan – in total 50 works by 16 artists will be available until November 27. As always, our exhibition includes works by young artists as well as foreign artists living in Bodrum. I would like to thank the artists who have submitted their works to our exhibition to give everyone a chance to acquire a work of art. I would like to extend my heartfelt thanks to all those friends of our gallery who could not be here today and sent their well wishes. Let’s not forget art lovers extend the influence art has. The more art there is in one’s life the more one looks for beauty in everything. Quality and aesthetics increase our standard of life. I hope you’ll join me in our effort to make Bodrum memorable once again for its art and culture.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.