Bodrum Gündem

Tescilli güzeller tasarımcı Leyla Uluk defilesinde göz kamaştırdı

Tescilli güzeller tasarımcı Leyla Uluk defilesinde göz kamaştırdı
07.11.2021
0
A+
A-

Moda dünyasının öncü marka ve tasarımcılarının yer aldığı, Bursa Fashion Week, 31 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Moda tasarımcısı Leyla Uluk defilesi izleyenleri büyüledi.35 parçadan oluşan ve Karkent’in kumaş sponsorluğunda hazırladığı koleksiyonunda kadının ışıltısını renklerle ve modellerle ön plana çıkaran bir çizgi yaratarak koleksiyonun enerjisi ve ritmini kullandığı kendine has çizgisiyle ve aksesuarlarla ortaya çıkardı. Koleksiyonda  rahatlığı şıklıkla, sadeliği kadının gücüyle birleştiren tasarımcı Leyla Uluk Karkent fabrikada yaptığı ve koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından düzenlenen defile ile izleyenlerden tam not aldı.

Surlar şehri Kadim Mezopotamya coğrafyasından kopup diğer bir surlar şehri  İstanbul’da kendisini moda dünyasında yetiştirmeye ve ilerlemeye çalışan, moda da  zirveye doğru  emin adımlarla ilerleyen Leyla Uluk, Bursa Fashion Week’te bu yıl 5. Defilesini gerçekleştirdi.
Karkent kumaş fabrikası sahibi Ali SAYIN tarafından erkek gömleklik kumaşlarından bayan koleksiyonu hazırlaması için teklif yapıldığında , 3 aylık zamanda 45 parçadan oluşan koleksiyonu Bursa Fashion Week haftası için hazırlama heyecanını yaşayan başarılı modacı Uluk,  Karkent Sanayi kuruluşunun kumaşları ile kendi fabrika mekanında defile sunumunu Bursa Fashion Week katkılarıyla gerçekleştirdi.

 Tescilli Modeller Leyla Uluk Defilesinde Göz Kamaştırdı

Ünlü Koreograf Asil Çağıl’ın koreografisi ile  Zeliha Çal, Simge Ünal, Miss Model Of Turkey 2011  Yağmur Ayaz, Best Model Of Turkey 2018 Türkan Geyik, Best Model Of Turkey 2019 1.si Derya Ekşioğlu,  Best Model Of Ukrayna kraliçesi 2018 i Yanita Schmidt,  Best Model Afrika 2017 Leena Shindondola, Miss Exlusive Of The World 2011 3.sü Açelya Kartal, Best Model Of Turkey 2011 3.sü Seviye İkbal Tulgar , Best Model Of Turkey 2019 3.sü Melike Yalnız ,Best Model Of Turkey 2020 4.sü Melissa Aslan, , Best Model Of Turkey 2021 4.sü  Tuğçe Tekin,  Best Model Of Turkey 2020 3.sü Sena Küçük,  Best Model Of Turkey 2020 Best Physıc Leyla Karaaliler, Merve Büşra Demir gibi 30 model podyumda yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.