Bodrum Gündem

Akyol Mahallesi daha yaşanır hale geliyor

Akyol Mahallesi daha yaşanır hale geliyor
08.11.2021
0
A+
A-

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağan’ın Akyol Mahallesi’nde yapılan asfalt, elektrik hatlarının yer altına alınması, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediyesi ekipleri, Akyol Mahallesi’ndeki Hürriyet Caddesi ve 82’nci sokaktaki elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından bölgede asfalt, kaldırım, peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmaların sürdüğü bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alarak mahalle sakinleriyle görüştü.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Toksöz, belediye ekiplerinin tamamının sahada aktif olarak çalışıp eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalar yürüttüğünün altını çizdi.

Toksöz, Akyol Mahallesi’ndeki yollarla ilgili vatandaşların ve mahalle muhtarının talebi doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Akyol Mahallesi’nde kısa bir süre önce 72 ve 69’uncu sokakta yaklaşık 4 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeyerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bölgede elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmalarımız sürüyor. Son olarak Hürriyet Caddesi ve 82. Sokak’taki yaklaşık 1 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca kaldırım ve peyzaj çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Yapılan çalışmaların karşılığında vatandaşlardan aldıkları Teşekkür mesajlarının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Toksöz, “Akyol Mahallesi’ne yaklaşık 13 milyon liraya kazandırdığımız Gençlik Merkezi’yle birlikte bu bölge, bir cazibe merkezi olarak daha yaşanır bir hale geliyor. Önümüzdeki günlerde sürecek diğer çalışmalarımızla birlikte, Akyol Mahallesi’ndeki sorunları ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.