Bodrum Gündem

Atatürk devrimleri bize ışık olmaya devam ediyor

Atatürk devrimleri bize ışık olmaya devam ediyor
09.11.2021
0
A+
A-

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83.yılı nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Bodrum Gündem Haber
CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83.yılı nedeniyle anma mesajı şu şekilde;

“Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, emperyalizme karşı verdiği mücadele ile tüm dünyaya örnek olan büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83. yılında saygı, rahmet ve giderek büyüyen bir özlemle anıyoruz.
Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına ramak kala, Cumhuriyetin ve mimarı olduğu demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır.
Halkımız Atatürk devrimlerinin ışığında, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine her geçen gün daha çok sahip çıkıyor.
Cumhuriyete ve demokrasiye âşık olan halkımız içinde bulunduğumuz karanlık günleri de aşacak, çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma hedefine ulaşacak, Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracaktır.
Bu inançla, Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla selamlıyor, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.