Bodrum Gündem

LÖSEV Çocukları için sahne aldılar

LÖSEV Çocukları için sahne aldılar

Tamamı iş insanlarından oluşan C-Majör İş’ten Sesler Korosu, LÖSEV’in öncüsü olduğu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen ve 23 yıldır çocukların hayallerini gerçekleştirmek için çalışan LÖSEV yararına sahne aldı.

Bodrum Gündem Haber

C-Majör kurucu başkanı Recai Çakır şunları dile getirdi: “C-Majör İş’ten Sesler Korosu, dokuzuncu konseri ile sosyal sorumluluk projesine imza atarak, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında 6 Kasım Cumartesi günü Koro Şefimiz Özlem Abacı yönetiminde sahne aldık. Bugün çocuklarımızın maskelerinden kurtularak, gelecekteki mutluluk ve başarılarının ilk adımı atmalarına şahit olmak çok özel bir duyguydu. LÖSEV, 23 yıldır yaptığı çalışmalarla, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. LÖSEV’i Türkiye’nin en değerli vakıflardan biri yapan LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer başta olmak üzere, bugüne kadar emeği geçen tüm LÖSEV çalışanlarını kutluyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonra LÖSEV’in yapacağı her projede, C-Majör ailesi olarak yanlarında olacak ve daha güzel projelere hep birlikte imza atacağız. Çocuklarımızın maskesiz, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız.”

Her Şey Bir Çocuğun Hayali ile Başladı. Bundan tam 24 yıl önce tedavi gördüğü hastane odasından haftalarca dışarıya çıkamayan lösemili çocuklar Şirin Babaları Dr. Üstün Ezer’den odalarına bir televizyon istedi. Ancak hastane yönetimi bu isteği geri çevirince Dr. Üstün Ezer ve arkadaşları LÖSEV’i kurarak çocukları hayallerine kavuşturdu. 8 Kasım 1998’de kurulan LÖSEV, kuruluş gününü 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemili çocuklara ve ailelerine armağan etti.

LÖSANTE’de Tedavi Gören Ve İyileşen Tam 178 Lösemili Çocuk Maske Attı!

Türkiye’nin dört bir noktasında tedavisi tamamlanmış 178 çocuk LÖSEV’in önderliğinde düzenlenen maske atma partileri ile “Maskemi Atarım Hayalime Koşarım” dedi. Tam bir şenlik havasında Ankara, Nevşehir ve İstanbul’da gerçekleşen partilerde yeni hayatlarına merhaba diyen çocukların sevinci görülmeye değerdi. Aileleri ile birlikte çeşitli şehirlerden İstanbul’a gelen çocuklar, özel araçlarla havalimanlarında karşılandı. Tekne ile İstanbul turu yapan çocuklardan kimi ilk defa deniz gördü, kimi ilk defa uçağa bindi. Ortak noktaları birer kahraman olmak olan çocuklar, İstanbul gezisinin ardından biten tedavilerini kutlamak için CVK Park Bosphorus Hotel’e geldi.

Maskemi Atarım Hayalime Koşarım

Kendileri için hazırlanan gösteriyi izleyen minikler, kahraman pelerinleri ile tek tek sahne aldı. Kendi hikâyelerini ve kendi hayallerini aktaran minikler, maskelerini çıkararak tedavilerinin bitmesini ve sağlıklarına kavuşmalarını kutladı. Bu yıl da “Maskemi Atarım Hayalime Koşarım” mesajı ile farkındalık yaratan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, hafta boyunca tüm Türkiye’de birbirinden farklı etkinliklerle, çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen lösemiye dikkat çekmeye devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.