Bodrum Gündem

Bodrum’u koşarak keşfet

Bodrum’u koşarak keşfet
18.11.2021
0
A+
A-

Bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan Uluslararası BodRun Ultra Maratonu, 19/20 Kasım tarihinde Bodrum’da Bodrum Belediyesi, GM Coin  Bahçeşehir ‘in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek…
Bodrum Gündem Haber

5.Uluslararası BodRun Ultra Maratonu, Bodrum ‘un eşsiz doğasını koşarak keşfetmek için yurtiçinden ve yurtdışından gelecek toplam 750 koşucuya ev sahipliği yapacak. 6K Bodrun İyi Hisset Koşusu, 10 km Halikarnas Koşusu, 23 km Heredot Koşusu ve 60 km Bodrun Ultra Koşusu olmak üzere dört parkurdan oluşan maraton, Bodrum Belediye Meydanı önünde başlayıp, Bodrum patikalarında devam edecek. Koşucular, yarımadanın mavi ile yeşilin birleştiği ve bir bölümü ne yazık ki geçtiğimiz aylarda yanan patikalarından geçecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Temel hedeflerimizden birisi Bodrum’u spor turizminde söz sahibi bir kent seviyesine getirmektir…” dedi.  5. Uluslararası BodRun Ultra Maratonu, bu amaç doğrultusunda yurtiçinden olduğu gibi yurtdışından da sporcuları ağırlıyor. Bu kapsamda BodRun Ultra Maratonu Belçika’dan gelen özel bir gruba ev sahipliği yapıyor. Daha önce meme kanser geçirmiş ve spor ile yeni hayatlarını şekillendiren bu yirmi koşucu, diğer sporcular ile birlikte Bodrum’u koşarak keşfetmeleri de dikkat çekici başka bir konu olarak değerlendiriliyor.

PROGRAM; 

19 Kasım 2021 (Cuma)

Bodrum Belediye Meydanı’nda expo alanı kuruluma ve kit dağıtımı yapılacak.

20 Kasım 2021 (Cumartesi)

60K startı saat 07:00’de, 23K-10K- startı saat 09:00’da Bodrum Belediye Meydanında yapılacak…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.