Bodrum Gündem

Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir aşk hikayesi

Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir aşk hikayesi

38 yıllık ilk aşkına Esra Erol’un programı sayesinde kavuştu…

Bodrum Gündem Haber 

38 yıl önce birbirlerine aşık olan Havva Hanım ve Servet Bey o günün şartlarında kaçmaya karar veriyorlar. Ancak aileler aynı gün birbirini seven iki genci ayırıyor. Yıllar içinde Havva Hanım başka bir hayat kuruyor. Servet Bey ise başka bir hayat.

Kaderin cilvesi ki ikisi de eşlerinden ayrılıyorlar ve bir gün manavda karşılaşıyorlar. Havva Hanım arkası dönük olan Servet Bey’e “Bu Pırasanın fiyatı ne?” diye soruyor. Onu sesinden tanıyan Servet Bey “Sana bedava…” diyerek cevap veriyor.

Bu diyaloğu duyan Esra Erol ise, “Hiçbir pırasa fiyatı bu kadar romantik sorulmamıştı herhalde…” diyerek seyirciyi güldürdü.

Yıllar sonra ki karşılaşmadan sonra 4 yıl beraberlik yaşayan Servet Bey ve Havva Hanım’ın arasında yaşanan ufak bir tatsızlık sonrası Havva Hanım Servet Bey’i terk ediyor. Bunun üzerine Servet Bey 38 yıllık aşkıyla nikâh masasına oturmak ve beni affet demek için Esra Erol’un kapısını çaldı.

1 gün sonra Havva Hanım Servet Bey’in çağrısına kulak verdi ve Esra Erol’un programına geldi. Havva Hanım “Ben çok şanslı bir kadınım, bu yüzyılda böyle bir aşk görülmemiştir. Biz birbirimizi çok sevdik…” dedi. Servet Bey ise aşkını şöyle dile getirdi “O uyurken ben onun nefesini dinliyorum…”

Maddi sebeplerden dolayı biten bu büyük aşk için ise Esra Erol’da programına sayısız yardım telefonu geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.