Bodrum Gündem

Muğla genelinde narkotikle mücadele kapsamında uygulama yapıldı

Muğla genelinde narkotikle mücadele kapsamında uygulama yapıldı

Uyuşturucu tacirlerine yönelik Muğla genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirlikleri tarafından çeşitli uygulamalar yapıldı. Fethiye, Yatağan, Dalaman, Bodrum ve Ortaca’da yapılan uygulamalarda  çeşitli miktarlarda ve cinslerde  uyuşturucu madde ele geçirilirken ilgili şahıslar hakkında tutuklama kararı çıktı.

Bodrum Gündem Haber

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Teknik Büro Amirliği görevlilerince tespit edilen ve ilgili ekiplerce Yatağan uygulama noktasında durdurulan araçta 12,98 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili araçta bulunan H.A ve P.K ( S.S.Ç) isimli şahıslara TCK 191 den, S.S isimli şahsa ise TCK 188 den işlem yapıldı.  Yapılan telefon incelemeleri,  alınan ifadeler ve S.S isimli şahsın Bodrum da bulunan ikametinde yapılan aramada hassas terazi ele geçirilmesi neticesinde S.S isimli şahıs 18.11.2021 günü mevcutlu olarak sevk edildiği Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklandı.

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince 4 parça halde toplamda 88,56 g. Kokain maddesi ele geçirilen 3 şüpheli şahısta tutuklama talebiyle sevk edildikleri mahkemeden 2 şahıs tutuklanıp, 1 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince tespit edilen şüpheli araç Ortaca’da ekipler kontrollü bir şekilde durdurulmuş, araç içerisinde M.Y. ve H.S. isimli şahıslarda yapılan arama sonucunda; 3,36 gram esrar maddesi ele geçirildi.   M.Y. isimli şahsa TCK 191 kapsamında işlem yapıldı.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak yapılan çalışmalar sonucu bir şüpheli şahıs Ortaca ilçesinde ekiplerce durdurulmuş, şahsın üzerinde yapılan aramada; 33 adet sentetik ecza maddesi, 3 parça halinde toplamda 1,74 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahsa TCK191 kapsamında işlem yapıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.