Bodrum Gündem

Beyin kanaması geçiren Mükerrem Uyar hastaneye kaldırıldı

Beyin kanaması geçiren Mükerrem Uyar hastaneye kaldırıldı

Geçmiş dönem Muğla CHP İl Genel meclis üyesi Mükerrem Uyar, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da esnaflık yapan geçmiş dönem Muğla CHP İl Genel Meclis üyesi Mükerrem Uyar, dün akşam saatlerinde fenalaşarak Bodrum Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda Uyar’ın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Bilinci açık olan hastanın da isteği ile Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Uyar’a doğru müdahale yapılaması amacıyla Ege Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne sevgi gerçekleştirildi.

Hasta yakınlarından aldığımız bilgilere göre; Mükerrem Uyar’ın beyninde oluşan embolinin küçülmesi için yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu belirtilirken, hastanın beyin kanamasının durduğu ve durumun stabil olduğu ifade edildi.

Geçmiş dönem Muğla CHP İl Genel Meclis üyesi  ve Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörlüğü yapan Mükerrem Uyar’ın tedavisini Ege Üniversite Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalında görev yapan Bodrumlu doktor Doç. Dr. Erkin Özgiray yürütüyor.  Mükerrem Uyar’ın yakınları, gelen yoğun telefon trafiğine yetişemediklerini kaydederken arayan, mesaj atarak kendilerini yalnız hissettirmeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca Mükerrem Uyar’ın bir an önce iyileşerek aralarına dönmeleri için sabırsızlandıklarını belirttiler.

Yorumlar

  1. Esma menteşe dedi ki:

    Allah acil şifalar versin inşallah

  2. Arzu Gündüz dedi ki:

    Dualarımız kendisi ve ailesiyle.Allah sifa versin