Bodrum Gündem

“Eski bakıcısı anneannemi mal varlığı için kaçırdı”

“Eski bakıcısı anneannemi mal varlığı için kaçırdı”
22.11.2021
0
A+
A-

19 Kasım’da İzmir’deki özel bakım evinde ortadan kaybolan 86 yaşındaki Tulin Enbiyaoğlu’nun Bodrum’daki yakınları, yaşlı kadının zorla kaçırıldığını düşündükleri ve hayatından endişe ettikleri için kayıp başvurusunda bulundular.

Bodrum Gündem Haber

İsviçreliler ve Türkler arasında sosyal kültürel ekonomik Bilimsel ilişkileri geliştirmek amacı ile kurulan dostluk derneği Assocıatıon Suısse- Turquıe’nin kurucuları arasında yer alan ve bir süre önce hayatını kaybeden Nezih Enbiyağoğlu’nun eşi Tulin Enbiyaoğlu’ndan 3 gündür haber alınamıyor. Enbiyaoğlu’nun Bodrum’da yaşayan kızı Hanzade Altıparmak ve torunu mimar Bige Altıparmak, kayıp başvurusunda bulundu.

Tulin Enbiyaoğlu’nun torunu mimar Bige Altıparmak, İzmir’de özel bir bakım evinde kalan anneannesi Tulin Enbiyaoğlu’nun mal varlığı nedeni ile eski bakıcısı M.N.A. (62) adlı erkek tarafından kaçırılmış olabileceğini iddia etti. Bige Altıparmak, eski bakıcının anneannesine daha önce zorla 200 bin TL’lik senet imzalattığını bu konuda da savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Mimar Bige Altıparmak, olayın adli makamlara intikal ettiğini ve anneannesine bir an önce sağ salim kavuşmayı beklediklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.