Bodrum Gündem

Yalıkavakspor Kulübüne Avrupa birliği projesi kapsamında önemli ziyaret

Yalıkavakspor Kulübüne Avrupa birliği projesi kapsamında önemli ziyaret

THF kadınlar süperliginde Bodrum’u ve Ehf Avrupa  kupasında ülkemizi başarı ile temsil eden Yalıkavakspor kulübü kadın Hentbol takımına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında Avrupa birliği projesi kapsamında  Lecturer from MCAST DR Renzo Kerr Cumbo, MSKÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Tuğba Uçma Uysal, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ceray Aldemir ve beraberindeki heyet ziyarette bulunuldu.

Bodrum Gündem Haber

Kendi yetiştirdiği sporcularıyla kadınlar süperligi ve Avrupa liglerinde mücadele eden tek mahalle takımı olma başarısını elde eden Yalıkavakspor kulübü için Avrupa birliği projesi kapsamında gelen heyet alt yapı çalışmalarını yakından takip edip kulüp antrenörleri ile hentbol şube Sorumlusu Emin Palalı ve İzzettin Oğuz’dan çalışmalarda gelinen noktadaki başarılarla ilgili bilgiler aldı.

Yalıkavakspor alt yapı Sorumlusu Emin Palalı “Yıllardır eksiğimiz olan salonumuzun yapımından sonra alt yapılarda da yeni bir yapılanmaya girdik. öncelikle bu alanda uzun zamandır sporcu yetiştiren Mülayim Yalçın hocamızla anlaştık. Sporcularımızdan Gözde Gökengi’ni yardımcısı yaparak ailelerle hocamız arasında köprü olmasını sağladık, ilk süreçte Yalıkavakta başlattığımız çalışmalarda 130 civarı Kız çocuğunun katılımı bizlere ne kadar doğru bir adım attığımızı gösterdi. Milli Eğitim Müdürümüzle yaptığımız toplantı sonucunda bodrum yarımadasındaki okullarda taramalar yaparak başarılı öğrencilerimizi sporu kazandırmak İçin kapsamlı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Yalıkavakspor kulübüne ziyarete gelen heyet bizlere geçmişte ne kadar doğru çalışmalar yaptığımızı bundan sonraki süreçte alt yapımıza dahada önem vermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattı.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.