Bodrum Gündem

MİTSO üyelerinin sorunlarını dinledi

MİTSO üyelerinin sorunlarını dinledi
26.11.2021
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, üyelerinin işlerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi, taleplerini not etti. Zeytinyağı fabrikalarını da ziyaret eden MİTSO yöneticileri zeytinyağı üretiminde hijyene dikkat edilmesini istedi ve erken hasat soğuk sıkım için tavsiyede bulundu.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen ile MİTSO Sanayi Müdürü Haldun Bayram ziyaret ettikleri oda üyelerinin sorunlarını dinlediler, önerilerini not ettiler. Ziyaret edilen zeytinyağı fabrikalarının yöneticileri yapılan denetimlerde standart uygulamaların olmasını, yapılması istenen uygulamalarda sık sık değişiklik yapılmamasını, uyarılarla düzeltilebilecek konular için yüklü miktarlarda para cezaları kesilmemesini talep ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerinin taleplerini yerine getirmek için çaba göstereceklerini belirterek “Kendi çözümleyebileceğimiz işleri kendimiz çözümleyeceğiz. Bizi aşan konuları ise TOBB’a iletip destek isteyeceğiz. Ancak şuna mutlaka inanın ki, MİTSO olarak sorunlarınızın, taleplerinizin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi. Reşit Özer ziyaret edilen zeytinyağı fabrikalarının zeytinyağı üretiminde hijyene dikkat etmelerini ve erken hasat, soğuk sıkım yöntemini uygulamalarını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.