Bodrum Gündem

KADES uygulaması anlatıldı

KADES uygulaması anlatıldı
27.11.2021
0
A+
A-

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Gününde yapılan etkinlikler kapsamında Muğla genelinde KADES (Kadın Acil Destek Uygulaması) uygulaması ile ilgili vatandaşlara yönelik afiş-broşür dağıtımı ve KADES uygulamasının tanıtımı şeklinde etkinlikler düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Menteşe’de bulanan Kötekli Yoğurtçu Parkında düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personeller de katıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarda KADES uygulamasının kadınlara tanıtımı yapılarak cep telefonlarına yüklemeleri teşvik edildi. Talep eden kadınların telefonlarına uygulamanın yüklenmesi için yardımcı olundu. Vatandaşlar KADES uygulamasının hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, görevlilerce hiçbir kadının KADES uygulamasını kullanmak zorunda kalmamasını dilemekle birlikte ihtiyaç anında derhal butona basıp yardım istemeleri istendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.